18/06/2019 18/06/2019 Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο  οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης με αφορμή το σημαντικό φιλικό αγώνα που θα δώσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Λάρισας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της πανυγήρεως της Αγίας Τρίαδας.  Οι παλαίμαχοι ευχαρίστησαν το Σεβασμιώτατο για την δυνατότητα...
18 Ιουνίου, 2019 - 13:57

Οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης στον Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης στον Μητρ.Λαρίσης

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο  οι παλαίμαχοι του Άρη Θεσσαλονίκης με αφορμή το σημαντικό φιλικό αγώνα που θα δώσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Λάρισας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της πανυγήρεως της Αγίας Τρίαδας.  Οι παλαίμαχοι ευχαρίστησαν το Σεβασμιώτατο για την δυνατότητα της συναντήσεως αυτής, του ευχήθηκαν καλή δύναμη και έτη πολλά για την προ διημέρου ονομαστική του εορτή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων