21/05/2024 21/05/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυοτόπου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων και μεγίστων Βασιλέων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη διορατικότητα του Μεγάλου Κωνσταντίνου να δημιουργήσει την Κωνσταντινούπολη, ουσιαστικά να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που κράτησε 1100 χρόνια παράγοντας πνευματικότητα...
21 Μαΐου, 2024 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 9:12

Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βρυότοπο

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βρυότοπο

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυοτόπου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων και μεγίστων Βασιλέων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη διορατικότητα του Μεγάλου Κωνσταντίνου να δημιουργήσει την Κωνσταντινούπολη, ουσιαστικά να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που κράτησε 1100 χρόνια παράγοντας πνευματικότητα και πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων