11/08/2020 11/08/2020 Στην ακολουθία του Εσπερινού και ακολούθως, της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καλοχωρίου τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020. Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν οι πιστοί της ευλογημένης ενορίας, οι οποίοι με επικεφαλής τον δραστήριο εφημέριο τους π. Φιλόθεο Σπανό, ανακαινίζουν...
11 Αυγούστου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 20:41

Παράκληση στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι

Διαδώστε:
Παράκληση στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι

Στην ακολουθία του Εσπερινού και ακολούθως, της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καλοχωρίου τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020.

Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν οι πιστοί της ευλογημένης ενορίας, οι οποίοι με επικεφαλής τον δραστήριο εφημέριο τους π. Φιλόθεο Σπανό, ανακαινίζουν διαρκώς τόσο τον ιερό ναό όσο και τα παρεκκλήσια τους.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην μεγάλη Θεομητορική εορτή και ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του ναού, το εκκλησιαστικό συμβούλιο, τους ενορίτες και τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη για τη φροντίδα που επιδεικνύουν σε όλους τους εκκλησιαστικούς χώρους της κωμοπόλεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων