23/01/2021 23/01/2021 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Στεφανοβικείου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε την αναίμακτο Θεία Λειτουργία, σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ιεράς ακολουθίας, ο Ποιμενάρχης χειροτόνησε στο βαθμό του διακόνου τον κ. Νικόλαο Μαριτσούδη, έγγαμο πατέρα τριών τέκνων, με καταγωγή από το χωριό Ριζόμυλος και πνευματικό...
23 Ιανουαρίου, 2021 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 14:47

Πατέρας τριών τέκνων χειροτονήθηκε διάκονος στο Στεφανοβίκειο

Διαδώστε:
Πατέρας τριών τέκνων χειροτονήθηκε διάκονος στο Στεφανοβίκειο

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Στεφανοβικείου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε την αναίμακτο Θεία Λειτουργία, σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της ιεράς ακολουθίας, ο Ποιμενάρχης χειροτόνησε στο βαθμό του διακόνου τον κ. Νικόλαο Μαριτσούδη, έγγαμο πατέρα τριών τέκνων, με καταγωγή από το χωριό Ριζόμυλος και πνευματικό ανάστημα του Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Αθανασίου Κολλά.

Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος προς τον νέο Διάκονο της Εκκλησίας, μίλησε διδακτικότατα περί του Μυστηρίου της Ιερωσύνης, ενώ ακολούθως, τον συμβούλεψε πατρικώς, τον προέτρεψε να είναι παντοτινός διάκονος, υπάκουος στον πνευματικό του πατέρα και καθοδηγητή της ζωής του και του ευχήθηκε να έχει μία ευάρεστη διακονία προς δόξα Θεού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων