19/04/2019 19/04/2019 «Πλημμύρισε» από νεανικές φωνούλες ο Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ τα παιδιά συμμετείχαν με συγκινητικό τρόπο στην ακολουθία που τελέσθηκε σήμερα. Αναλυτικότερα την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Παρασκευή 19 Απριλίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην...
19 Απριλίου, 2019 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 17:41

«Πλημμύρισε» από παιδιά ο Άγιος Αχίλλιος Λαρίσης

Διαδώστε:
«Πλημμύρισε» από παιδιά ο Άγιος Αχίλλιος Λαρίσης

«Πλημμύρισε» από νεανικές φωνούλες ο Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ τα παιδιά συμμετείχαν με συγκινητικό τρόπο στην ακολουθία που τελέσθηκε σήμερα. Αναλυτικότερα την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Παρασκευή 19 Απριλίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στην Λάρισα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος μίλησε στους πολλούς μαθητές και τις μαθήτριες, που συμμετείχαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία για την θυσία και το πάθος του Κυρίου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα της αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και καλή Ανάσταση.
Στο τέλος της Προηγιασμένης ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος, παρουσία των αρχών της πόλεως, προέστη της επισήμου Δοξολογίας για την ημέρα και την εορτή Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 1ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Λάρισας κ. Ακριβούλα Γεράκη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων