14/01/2021 14/01/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν ο Σμήναρχος Ιπτάμενος κ. Παναγιώτης Κοταβές και η Ανθυπασπιστής κ. Πολυξένη Ψείρρα προκειμένου εκ μέρους της Διοικήσεως του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων να ευχηθούν για όλο το Άγιο Δωδεκαήμερο και να προσφέρουν εκ μέρους όλης της Διοικήσεως μία δωρεά στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς. Ο...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 18:51

Πράξη φιλανθρωπίας από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων

Διαδώστε:
Πράξη φιλανθρωπίας από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν ο Σμήναρχος Ιπτάμενος κ. Παναγιώτης Κοταβές και η Ανθυπασπιστής κ. Πολυξένη Ψείρρα προκειμένου εκ μέρους της Διοικήσεως του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων να ευχηθούν για όλο το Άγιο Δωδεκαήμερο και να προσφέρουν εκ μέρους όλης της Διοικήσεως μία δωρεά στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Διοικήσεως του Ε.Κ.Α.Ε. για την τιμητική τους επίσκεψη και τους παρακάλεσε να μεταφέρουν τόσο στον κ. Διοικητή-Ταξίαρχο Ιπτάμενο κ. Νικόλαο Κουραμάνη όσο και σε όλο το προσωπικό τις ευγνώμονες ευχαριστίες του, καθώς και τη διαβεβαίωση του για τις έντονες προσευχές του προς τον Κύριο της Δόξης, ώστε να τους ενδυναμώνει στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο που παράγουν κάτω από την επιφάνεια της γης.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων