07/10/2020 07/10/2020 Στο πλαίσιο αναδείξεως και αναπτύξεως των Προσκυνηματικών χώρων, ο κ. Αριστείδης Σαπουνάκης, Καθηγητής Αρχιτεκτονικής και Αστικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο κ. Νικόλαος Σαμαράς, Λέκτορας του Πανεπιστημίου στον τομέα Ανάπλασης Ιστορικών Κέντρων και Συνόλων επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και ανέπτυξαν τις προτάσεις τους για τα διάφορα έργα που αφορούν...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 18:44

Πρόγραμμα για την ανάπλαση του ιστορικού χώρου της Αγίας Παρασκευής Τεμπών

Διαδώστε:
Πρόγραμμα για την ανάπλαση του ιστορικού χώρου της Αγίας Παρασκευής Τεμπών

Στο πλαίσιο αναδείξεως και αναπτύξεως των Προσκυνηματικών χώρων, ο κ. Αριστείδης Σαπουνάκης, Καθηγητής Αρχιτεκτονικής και Αστικής Σύνθεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο κ. Νικόλαος Σαμαράς, Λέκτορας του Πανεπιστημίου στον τομέα Ανάπλασης Ιστορικών Κέντρων και Συνόλων επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και ανέπτυξαν τις προτάσεις τους για τα διάφορα έργα που αφορούν στην ανάδειξη, αποκατάσταση και προβολή του ευρύτερου ιστορικού χώρου του Προσκυνήματος της Αγίας Παρασκευής Τεμπών.

Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με ευχαρίστηση τις προτάσεις που έκαναν οι αρμόδιοι Καθηγητές και ο υπεύθυνος θρησκευτικού τουρισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Αθανάσιος Χρυσοβέργης και συναποφάσισαν για την περαιτέρω συνέχιση των ερευνών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων