19/04/2024 19/04/2024 Στον τραυματισμένο ναό, από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και στην Μεγάλη Εβδομάδα που ακοκουθεί ως πνευματική περίοδο ανασυγκρότησης του εαυτού μας. Στα...
19 Απριλίου, 2024 - 11:46

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον τραυματισμένο από τον σεισμό ναό του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον τραυματισμένο από τον σεισμό ναό του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου

Στον τραυματισμένο ναό, από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και στην Μεγάλη Εβδομάδα που ακοκουθεί ως πνευματική περίοδο ανασυγκρότησης του εαυτού μας. Στα παιδιά των σχολείων ευχήθηκε προκοπή στη ζωή τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων