02/05/2019 02/05/2019  Τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης στις 2 Μαΐου 2019 επισκέφθηκαν πιστοί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου και προσκύνησαν τα σεπτά λείψανα του πολιούχου και προστάτου της πόλεως Αγίου Αχιλλίου του Μυροβλήτου. Τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον προϊστάμενο του Αγίου Δημητρίου πρωτ....
02 Μαΐου, 2019 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 21:18

Προσκυνητές από τον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου στην Μητρ.Λάρισης

Διαδώστε:
Προσκυνητές από τον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου στην Μητρ.Λάρισης

 Τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης στις 2 Μαΐου 2019 επισκέφθηκαν πιστοί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου και προσκύνησαν τα σεπτά λείψανα του πολιούχου και προστάτου της πόλεως Αγίου Αχιλλίου του Μυροβλήτου. Τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον προϊστάμενο του Αγίου Δημητρίου πρωτ. Π. Ματθαίο Χάλαρη, τον ευγενή και ρέκτη κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τους ευλαβείς προσκυνητές. Πρωτίστως τους μίλησε για τον βίο του Αγίου Αχιλλίου και την ευσέβεια των Λαρισαίων προς τον προστάτη Άγιο τους, ένω έκανε μία σύντομη αναφορά για όλους τους εν Λαρίση Αγίους αλλά και για την ιστορία της πόλεως .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων