01/02/2019 01/02/2019     Το 27ο Δημοτικό σχολείο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Παπαδάκη. Ο Ποιμενάρχης αφού μίλησε στα παιδιά και στους δασκάλους ευλόγησε την βασιλόπιτα του σχολείου και μοίρασε στα παιδιά μία εικόνα των πολιούχων της πόλεως μας. Έπειτα επισκέφθηκε και το νηπιαγωγείο και είχε την...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2019 - 22:40

Στο 27 Δημοτικό Λάρισας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο 27 Δημοτικό Λάρισας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

    Το 27ο Δημοτικό σχολείο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Παπαδάκη. Ο Ποιμενάρχης αφού μίλησε στα παιδιά και στους δασκάλους ευλόγησε την βασιλόπιτα του σχολείου και μοίρασε στα παιδιά μία εικόνα των πολιούχων της πόλεως μας. Έπειτα επισκέφθηκε και το νηπιαγωγείο και είχε την ευκαιρία να ακούσει τις παιδικές φωνές των νηπίων και να χαρεί με τα όσα ειπώθηκαν από τα χείλη των νεανικών ψυχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων