27/07/2021 27/07/2021 Στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών , χοροστάτησε στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος της Αγίας Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στη συνέχεια μετέβη στο Εξωκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος στην Σπηλιά όπου και χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και της Αρτοκλασίας. Ο Ποιμενάρχης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο του...
27 Ιουλίου, 2021 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 13:04

Στο Ιερό Προσκύνημα των Τεμπών ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο Ιερό Προσκύνημα των Τεμπών ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών , χοροστάτησε στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος της Αγίας Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στη συνέχεια μετέβη στο Εξωκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος στην Σπηλιά όπου και χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και της Αρτοκλασίας.

Ο Ποιμενάρχης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο του Ιαματικού Παντελεήμονος και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε την ιατρική επιστήμη του, την οποία αναργύρως παρείχε στους πάσχοντες, με πίστη στον Θεό και στην πρόνοιά Του για τους ανθρώπους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων