11/10/2021 11/10/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Κυνηγού οδού Βουλιαγμένης Αθηνών, του οποίου επί σειρά ετών διετέλεσε προϊστάμενος, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, χθες Γ’ Κυριακή Λουκά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Προϊστάμενος του Ναού και Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 11:35

Στον Άγιο Ιωάννη τον Κυνηγό ιερούργησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Ιωάννη τον Κυνηγό ιερούργησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Κυνηγού οδού Βουλιαγμένης Αθηνών, του οποίου επί σειρά ετών διετέλεσε προϊστάμενος, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, χθες Γ’ Κυριακή Λουκά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Προϊστάμενος του Ναού και Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός Σωμαράκης και οι Εφημέριοι Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης και π. Γεώργιος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας του κατά Λουκά Ευαγγελίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων