22/06/2021 22/06/2021 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λαρίσης τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή, η οποία δεν αφορά ούτε την Αγία Τριάδα ούτε το Πανάγιο Πνεύμα, αναφέρεται όμως στην ενότητα του ανθρωπίνου γένους, το οποίο έχει ως έργο να...
22 Ιουνίου, 2021 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 10:28

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λαρίσης τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή, η οποία δεν αφορά ούτε την Αγία Τριάδα ούτε το Πανάγιο Πνεύμα, αναφέρεται όμως στην ενότητα του ανθρωπίνου γένους, το οποίο έχει ως έργο να ενώσει στην κοινή πίστη του Χριστού.

Προ της Απολύσεως ο Ποιμενάρχης συνεχάρη τον Αρχιερατικό Επίτροπο Λαρίσης και Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοζανίτη αλλά και τον συνεφημέριο του ναού π. Νικόλαο Ζαμαθράκη, οι οποίοι μαζί με το προσωπικό του ναού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο και το συμβούλιο του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου προάγουν το έργο της ενορίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων