16/02/2019 16/02/2019    Η οικογένεια του κ. Ευάγγελου Καραβασίλη, του γνωστού Λαρισαίου αγιογράφου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο για να υποβάλλουν τα σέβη τους για την επάξια εκλογή του στον Αρχιερατικό Θρόνο του Αγίου Αχιλλίου. Ο κ. Καραβασίλης ενημέρωσε τον επιχώριο Ποιμενάρχη για τους ναούς με τους οποίους έχει καταστολίσει την...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2019 - 9:01

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης η οικογένεια γνωστού αγιογράφου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης η οικογένεια γνωστού αγιογράφου

   Η οικογένεια του κ. Ευάγγελου Καραβασίλη, του γνωστού Λαρισαίου αγιογράφου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο για να υποβάλλουν τα σέβη τους για την επάξια εκλογή του στον Αρχιερατικό Θρόνο του Αγίου Αχιλλίου. Ο κ. Καραβασίλης ενημέρωσε τον επιχώριο Ποιμενάρχη για τους ναούς με τους οποίους έχει καταστολίσει την πόλη της Λάρισας και όχι μόνο, ανάμεσα τους και ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Αχιλλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων