19/09/2023 19/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα και σε όλους όσους συνδράμουν μέχρι τώρα στο έργο της ανακούφισης των πλημμυροπαθών αδελφών μας, πως μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 θα συγκεντρώνονται ρούχα προκειμένου να διανεμηθούν στους πλημμυροπαθείς. Μετά την Παρασκευή δεν είναι εφικτή πλέον η συγκέντρωσή τους, καθώς υπάρχουν ήδη πάρα πολλά....
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 21:35

Ι.Μ Λαρίσης: Συγκέντρωση ρούχων, κλινοσκεπασμάτων και ηλεκτρικών συσκευών για τους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Ι.Μ Λαρίσης: Συγκέντρωση ρούχων, κλινοσκεπασμάτων και ηλεκτρικών συσκευών για τους πλημμυροπαθείς

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα και σε όλους όσους συνδράμουν μέχρι τώρα στο έργο της ανακούφισης των πλημμυροπαθών αδελφών μας, πως μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 θα συγκεντρώνονται ρούχα προκειμένου να διανεμηθούν στους πλημμυροπαθείς. Μετά την Παρασκευή δεν είναι εφικτή πλέον η συγκέντρωσή τους, καθώς υπάρχουν ήδη πάρα πολλά.

Συνεχίζεται κανονικά η δράση συγκέντρωσης καινούργιων κλινοσκεπασμάτων, καθώς οι σχετικές ανάγκες αυξάνονται.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολη ξεκινώντας νέα δράση, παρακαλεί για την αποστολή καινούργιων ηλεκτρικών συσκευών προκειμένου να αντικατασταθούν όσες κατέστρεψε η πλημμύρα και να στηθούν ξανά τα νοικοκυριά τον πλημμυροπαθών αδελφών μας.

Ευχαριστεί όσους έχουν βοηθήσει, όσους πρόκειται να βοηθήσουν και εύχεται ο Άγιος Θεός να τους ανταποδίδει πολλαπλά με την ευλογία Του το καλό που κάνουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων