29/09/2020 29/09/2020 Σύναξη όλων των καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « ο Άγιος Αχίλλιος», οι οποίοι επιλέγησαν από την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στην αίθουσα θρόνου του Επισκοπείου. Ο Μητροπολίτης παρουσίασε τον νέο Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη και του ευχήθηκε καλή...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 21:09

Σύναξη Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στη Λάρισα

Διαδώστε:
Σύναξη Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στη Λάρισα

Σύναξη όλων των καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « ο Άγιος Αχίλλιος», οι οποίοι επιλέγησαν από την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στην αίθουσα θρόνου του Επισκοπείου.

Ο Μητροπολίτης παρουσίασε τον νέο Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα, ευθυνοφόρα του καθήκοντα, ενώ έδωσε κατευθυντήριες συμβουλές στους καθηγητές για το έργο της Σχολής, η οποία πλέον θα στεγάζεται εντός του χώρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων