02/11/2019 02/11/2019 Εορτάζει αυτές τις ημέρες η τοπική εκκλησία την κοινή σύναξη απάντων των εν Λαρίση Αγίων και με την ευκαιρία αυτή ξεκίνησαν οι πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των ιερών λειψάνων των τοπικών Αγίων και της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Αρμενιώτισσας στον προαύλιο...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 13:25

Σύναξη των εν Λαρίση Αγίων

Διαδώστε:
Σύναξη των εν Λαρίση Αγίων

Εορτάζει αυτές τις ημέρες η τοπική εκκλησία την κοινή σύναξη απάντων των εν Λαρίση Αγίων και με την ευκαιρία αυτή ξεκίνησαν οι πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των ιερών λειψάνων των τοπικών Αγίων και της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Αρμενιώτισσας στον προαύλιο χώρο του ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αποστόλου Καλογιάννη, αρχόντων του τόπου και πλήθος κόσμου.

Αφού έγινε η εναπόθεση των Ιερών Λειψάνων, ο Ποιμενάρχης προεξήρχε στην επίσημη Δοξολογία και κατόπιν στη σύντομη προσλαλιά του αναφέρθηκε στη δύναμη των Αγίων της Εκκλησίας, που μας δεικνύουν διαρκώς τον δρόμο της Θεώσεως, της σωτηρίας και του αγιασμού και επικαλέσθηκε την χάρη τους αλλά και την θεία τους ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων