16/11/2019 16/11/2019 Η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο. Ο Ποιμενάρχης υποδέχθηκε στην είσοδο του κέντρου διοικήσεως της Μητροπόλεως την κ. Μενδώνη και την καλωσόρισε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου. Στην συνάντηση τους συζήτησαν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό της περιοχής, καθώς και έργα που έχουν...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2019 - 14:35

Την υπουργό Πολιτισμού υποδέχτηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Την υπουργό Πολιτισμού υποδέχτηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο. Ο Ποιμενάρχης υποδέχθηκε στην είσοδο του κέντρου διοικήσεως της Μητροπόλεως την κ. Μενδώνη και την καλωσόρισε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου. Στην συνάντηση τους συζήτησαν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό της περιοχής, καθώς και έργα που έχουν σχέση με τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως. Την κ. υπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στην κ. Μενδώνη μία εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, τα πρακτικά που εξέδωσε η Μητρόπολη για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο, με την ευκαιρία συμπληρώσεως 200 ετών από το μαρτύριο του Αγίου Γεδεών και τα δύο πρώτα τεύχη του περιοδικού «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ», που πραγματικά ενθουσίασαν την κ. Υπουργό, η οποία συνεχάρη τον Επίσκοπο μας για την νέα αξιέπαινη προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων