10/01/2020 10/01/2020 Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Γηροκομείου της Μητροπόλεως μας « Παναγία η Αρμενιώτισσα» ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο Αρμένιο Λαρίσης. Ο Σεβασμιώτατος, αφού πρωτίστως συνεδρίασε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τροφίμους του Ιδρύματος και αφού τους μοίρασε δώρα, τους ευχήθηκε υγεία και υπομονή...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 21:16

Βασιλόπιτα στο Γηροκομείο της ΙΜ Λαρίσης «Παναγία η Αρμενιώτισσα»

Διαδώστε:
Βασιλόπιτα στο Γηροκομείο της ΙΜ Λαρίσης «Παναγία η Αρμενιώτισσα»

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Γηροκομείου της Μητροπόλεως μας « Παναγία η Αρμενιώτισσα» ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο Αρμένιο Λαρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού πρωτίστως συνεδρίασε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τροφίμους του Ιδρύματος και αφού τους μοίρασε δώρα, τους ευχήθηκε υγεία και υπομονή για τη νέα χρονιά.

Ακολούθως, ευχαρίστησε την Μεγάλη Δωρήτρια της Μητροπόλεως κ. Ιωάννα Παντελίδου-Βλάχου για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει, επαίνεσε τον Υπεύθυνο του Ιδρύματος π. Κωνσταντίνο Μπαταγκιώνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τις εθελόντριες Κυρίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων