10/08/2019 10/08/2019 Στην Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης, χοροστάτησε το εσπέρας της 9ης Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με αισθήματα χαράς από τους πιστούς που κατέκλησαν τον Ιερό Ναό για να συμπροσευχηθούν και να ψάλλουν τους Θεομητορικούς Ύμνους, ενώ στο...
10 Αυγούστου, 2019 - 14:20

Χειροθεσία Αναγνώστη στη Ραψάνη Λαρίσης

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αναγνώστη στη Ραψάνη Λαρίσης

Στην Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης, χοροστάτησε το εσπέρας της 9ης Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με αισθήματα χαράς από τους πιστούς που κατέκλησαν τον Ιερό Ναό για να συμπροσευχηθούν και να ψάλλουν τους Θεομητορικούς Ύμνους, ενώ στο τέλος χειροθέτησε Αναγνώστη τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή κ. Αχιλλέα Τσιρούκη, γόνο της Ραψάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων