02/08/2021 02/08/2021 Με την υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας ξεκίνησαν οι Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου στον Πλατύκαμπο Λάρισας. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1ης Αυγούστου, η υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα...
02 Αυγούστου, 2021 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 15:50

Υποδοχή Εικόνος Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας στην Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Υποδοχή Εικόνος Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας στην Ι.Μ. Λαρίσης

Με την υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας ξεκίνησαν οι Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1ης Αυγούστου, η υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα στα προπύλαια του Ναού. Μετά την δέηση ενώπιον της Εικόνος τελέσθηκε ο Εσπερινός και η Μεγάλη Παράκληση της Παναγίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Παναγία, η οποία είναι η παρηγοριά και το στήριγμα των χριστιανών. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους ενορίτες για την κοινή προσπάθεια και την συμβολή τους, να αποκτήσουν το σπουδαίο αυτό αντίγραφο της Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας.

Ευχήθηκε δε η Παναγία μας να τους ευλογεί στα καλά τους έργα.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων