30/11/2018 30/11/2018 Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ (Σ.Μ.Α.Γ.) της Ιεράς  Μητροπόλεως Λευκάδος, με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο, εφημέριο Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Απολπαίνης Λευκάδος, με τίτλο «Οἱ Ἄγγελοι στή ζωή τῆς Ἐκκλησίας: Μύθος ἤ πραγματικότητα;». Ο π. Παναγιώτης ομίλησε μεταξύ άλλων για την φύση...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 11:07

4η Σύναξη Μελέτης Αγ. Γραφής στην Λευκάδα

Διαδώστε:
4η Σύναξη Μελέτης Αγ. Γραφής στην Λευκάδα

Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ (Σ.Μ.Α.Γ.) της Ιεράς  Μητροπόλεως Λευκάδος, με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο, εφημέριο Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Απολπαίνης Λευκάδος, με τίτλο «Οἱ Ἄγγελοι στή ζωή τῆς Ἐκκλησίας: Μύθος ἤ πραγματικότητα;».

Ο π. Παναγιώτης ομίλησε μεταξύ άλλων για την φύση και το έργο των αγγελικών δυνάμεων καθώς και το γεγονός της παρουσίας τους στην ζωή των πιστών στηριζόμενος σε αγιογραφικές και πατερικές αναφορές αλλά και σύγχρονες μαρτυρίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων