08/04/2019 08/04/2019 Για μια ακόμη φορά τα παιδιά της Λευκάδας ετοιμάζονται να συνδυάσουν τις πασχαλινές διακοπές, το παιχνίδι και την παρέα με την εκκλησιαστική εμπειρία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας στο δρόμο για το Άγιο Πάσχα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – Λευκάδα),  από το Σάββατο του...
08 Απριλίου, 2019 - 14:09

Ι.Μ. Λευκάδος: «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην Πόλη»

Διαδώστε:
Ι.Μ. Λευκάδος: «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην Πόλη»

Για μια ακόμη φορά τα παιδιά της Λευκάδας ετοιμάζονται να συνδυάσουν τις πασχαλινές διακοπές, το παιχνίδι και την παρέα με την εκκλησιαστική εμπειρία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας στο δρόμο για το Άγιο Πάσχα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – Λευκάδα),  από το Σάββατο του Λαζάρου, 20 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 και για δύο ώρες καθημερινά (12 -2 το μεσημέρι) παιδιά Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, θα συναντιούνται καθημερινά για να γνωρίσουν τις παραβολές του Χριστού μας και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου μας.
Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Λευκάδος , αλλά και με τη φροντίδα και τη βοήθεια των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών ετοιμάζονται ήδη και αυτή τη φορά πλούσιες δραστηριότητες: κατασκευές, παιχνίδια, εξορμήσεις στην πόλη της Λευκάδας και τις γύρω περιοχές, ενώ την Τρίτη της Διακαινησίμου ένα αναστάσιμο πανηγύρι (Αναστάσιμος Όρθρος – Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια, παιχνίδι και γλέντι πασχαλινό) σ’ ένα από τα κοντινά εξωκλήσια μας θα συμπληρώσει την όμορφη εμπειρία!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) .

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων