24/01/2023 24/01/2023 Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17.00 – 21.00 Ημερίδα  για   Μαθητές  – Γονείς – Εκπαιδευτικούς με...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 18:59

Ημερίδα με θέμα: «Το μεγαλείο της Παιδείας & οι σύγχρονες προκλήσεις» με αφορμή τους Τρεις Ιεράρχες.

Διαδώστε:
Ημερίδα με θέμα: «Το μεγαλείο της Παιδείας & οι σύγχρονες προκλήσεις» με αφορμή τους Τρεις Ιεράρχες.

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17.00 – 21.00 Ημερίδα  για   Μαθητές  – Γονείς – Εκπαιδευτικούς με γενικό θέμα: «Το μεγαλείο της Παιδείας & οι σύγχρονες προκλήσεις».

Ο προσκεκλημένος μας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δρ. Απόστολος Καβαλιώτης, Postdoc. on Autism , Ph.d., M.Ed. – Διευθυντής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των “Special Olympics” και με μακρά εμπειρία στον χώρο της Ειδικής Αγωγής είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα και θα εισηγηθεί μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

5.00 μ.μ.: «Απ’ τα παραμύθια διδασκόμαστε» – ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

6.00 μ.μ.: «Η ψυχική ανθεκτικότητα της οικογένειας  μπροστά στις δυσκολίες των παιδιών» – ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

(6.00 μ.μ.: Χαιρετισμοί – 6.15 μ.μ.: Εισήγηση – 7.00 μ.μ.: Συζήτηση)

7.45 μ.μ.: «Προτάσεις και εργαλεία για την Ειδική Αγωγή» – ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να συμπροβληματισθούν μαζί μας. (Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, στο τηλέφωνο: 26450 22502.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων