03/10/2023 03/10/2023 Με την ευκαιρία της έναρξης του φετινού έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, τελέσθηκε τη Δευτἐρα, 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ., στο κτήριο του Οίκου Αγάπης (Αναπαύσεως 4) η Ακολουθία του Αγιασμού υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 16:32

Ο Αγιασμός στον Οίκο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Ο Αγιασμός στον Οίκο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

Με την ευκαιρία της έναρξης του φετινού έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, τελέσθηκε τη Δευτἐρα, 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ., στο κτήριο του Οίκου Αγάπης (Αναπαύσεως 4) η Ακολουθία του Αγιασμού υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες του Οίκου Αγάπης καλή δύναμη και στους ενδεείς αδελφούς μας καλό κουράγιο, με την υπόσχεση της καθημερινής παρουσίας και έμπρακτης προσφοράς της Ιεράς μας Μητροπόλεως κοντά στον ταλαιπωρημένο και δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων