18/06/2021 18/06/2021 Το πρωί της Τρίτης, 15 Ιουνίου 2021, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ιερωνύμου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. Ιερούργησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Βασίλειος Αρβανίτης, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου...
18 Ιουνίου, 2021 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 18:38

Προσκύνησαν Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ιερωνύμου στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Προσκύνησαν Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ιερωνύμου στη Λευκάδα

Το πρωί της Τρίτης, 15 Ιουνίου 2021, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ιερωνύμου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

Ιερούργησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Βασίλειος Αρβανίτης, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμιτσίου Λευκάδος. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Ιερωνύμου το οποίο και φυλάσσεται στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων