28/09/2023 28/09/2023 Το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2023, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης της Οσίας μητρός Ευφροσύνης και του πατρός αυτής Αγίου Παφνουτίου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας. Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοντοπρίας, εφημέριος του...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 20:35

Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Οσίας μητρός Ευφροσύνης στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Οσίας μητρός Ευφροσύνης στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου

Το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2023, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης της Οσίας μητρός Ευφροσύνης και του πατρός αυτής Αγίου Παφνουτίου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοντοπρίας, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδριού Λευκάδος. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Παρεκκλησίου Ευσταθίου, Ευτυχίου και Περσεφόνης Λαλαφράγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων