22/06/2022 22/06/2022 Με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ιουλιανού, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. Το πρωί της Τρίτης, 21 Ιουνίου 2022, το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Γρηγόριος Τσαβαλάς, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίων Αναργύρων Λευκάδος....
22 Ιουνίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 21:47

Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Ιουλιανού στο Ι.Μ.Παρεκκλήσιο Αγ. Ευτυχίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Ιουλιανού στο Ι.Μ.Παρεκκλήσιο Αγ. Ευτυχίου

Με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ιουλιανού, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

Το πρωί της Τρίτης, 21 Ιουνίου 2022, το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Γρηγόριος Τσαβαλάς, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίων Αναργύρων Λευκάδος.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων