13/10/2022 13/10/2022 Το πρωί της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου 2022, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου Συμεών του νέου Θεολόγου, εψάλη στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης  -που τιμάται στο όνομα του Αγίου Ευτυχίου – η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία. Το Μυστήριο τέλεσε ο  Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αϊβασιλιώτης,...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 14:53

Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Συμεών του νέου Θεολόγου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Συμεών του νέου Θεολόγου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου

Το πρωί της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου 2022, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου Συμεών του νέου Θεολόγου, εψάλη στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης  -που τιμάται στο όνομα του Αγίου Ευτυχίου – η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.

Το Μυστήριο τέλεσε ο  Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αϊβασιλιώτης, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικολή Λευκάδος.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων