10/05/2024 10/05/2024 Την Πέμπτη της Διακαινησίμου εορτή του Αγίου Χριστοφόρου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στο ταπεινό αλλά όμορφο παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο «νησάκι Κρανάη» του Γυθείου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τους ιερείς π. Νήφωνα Καρολεμέα και π. Χριστόδουλο Κρουστάλη, εορτάζοντας και τιμώντας τον άγιο Χριστοφόρο προστάτη...
10 Μαΐου, 2024 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 10:49

Η εορτή του Αγίου Χριστοφόρου στη Κρανάη Γυθείου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Χριστοφόρου στη Κρανάη Γυθείου

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου εορτή του Αγίου Χριστοφόρου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στο ταπεινό αλλά όμορφο παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο «νησάκι Κρανάη» του Γυθείου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τους ιερείς π. Νήφωνα Καρολεμέα και π. Χριστόδουλο Κρουστάλη, εορτάζοντας και τιμώντας τον άγιο Χριστοφόρο προστάτη των οδηγών.

Τελέστηκε αγιασμός με τον οποίο και αγιάστηκαν πολλά αυτοκίνητα ως και οι οδηγοί αυτών λαμβάνοντας και από μια εικόνα του αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων