16/08/2021 16/08/2021 Πολλοί ιεροί ναοί στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης φέρουν το όνομα της Παναγίας. Έτσι τελέστηκαν Θείες Λειτουργίες και εορτάστηκε η μεγάλη ημέρα της Κοιμήσεως της Παναγίας με την συμμετοχή πολλών πιστών. Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στον μεν Εσπερινό χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυροβουνίου, την δε Θεία Λειτουργία τέλεσε στον...
16 Αυγούστου, 2021 - 8:52

Μάνης Χρυσόστομος: “Η Παναγία καθίσταται πρότυπο όλων μας”

Διαδώστε:
Μάνης Χρυσόστομος: “Η Παναγία καθίσταται πρότυπο όλων μας”

Πολλοί ιεροί ναοί στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης φέρουν το όνομα της Παναγίας. Έτσι τελέστηκαν Θείες Λειτουργίες και εορτάστηκε η μεγάλη ημέρα της Κοιμήσεως της Παναγίας με την συμμετοχή πολλών πιστών.

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στον μεν Εσπερινό χοροστάτησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυροβουνίου, την δε Θεία Λειτουργία τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Στα κηρύγματά του ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι: «Η Παναγία καθίσταται πρότυπον όλων μας. Είναι η χαρά των θλιβομένων, η ελπίδα των αμαρτωλών, η πηγή της παρηγορίας. Γι’ αυτό και την μεγαλύνομεν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων