18/02/2019 18/02/2019  Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 (Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου) ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της ενορίας Καρβελά, κατά τη διάρκεια της οποίας χειροθέτησε εις το διακονήσαι το Ιερόν Βήμα (νεωκόρο) την προβεβηκυῖαν την ηλικίαν καν Παρασκευή Αναϊπάκου και σε αναγνώστρια την καν Μαρία Καπουρελάκου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης στο κήρυγμα...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:01

Μητρ.Μάνης: «Σπουδαία η αρετή της ταπεινοφροσύνης»

Διαδώστε:
Μητρ.Μάνης: «Σπουδαία η αρετή της ταπεινοφροσύνης»

 Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 (Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου) ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της ενορίας Καρβελά, κατά τη διάρκεια της οποίας χειροθέτησε εις το διακονήσαι το Ιερόν Βήμα (νεωκόρο) την προβεβηκυῖαν την ηλικίαν καν Παρασκευή Αναϊπάκου και σε αναγνώστρια την καν Μαρία Καπουρελάκου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης στο κήρυγμα του προς το εκκλησίασμα αναφέρθηκε στην παραβολή του σημερινού ιερού Ευαγγελίου, τονίζοντας τη σπουδαία αρετής της ταπεινοφροσύνης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος, μετέβη στο παλαιό σχολείο του χωριού, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καρβελιωτών, όπου κατά το σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία των ιερών συμβόλων, αλλά και στη διατήρηση των τεσσάρων εποχών.

Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου και πλήθος κόσμου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων