08/11/2020 08/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, στον εορτάζοντα ιστορικό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρεόπολης και λειτούργησε, συμπαραστατούμενος από τον προϊστάμενο του Ναού, π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον αρχιδιάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη. Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε για την σημερινή εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 12:42

«Να μην ξεχνάμε τον αγγελικό κόσμο αλλά να είναι ο οδηγός μας»

Διαδώστε:
«Να μην ξεχνάμε τον αγγελικό κόσμο αλλά να είναι ο οδηγός μας»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, στον εορτάζοντα ιστορικό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρεόπολης και λειτούργησε, συμπαραστατούμενος από τον προϊστάμενο του Ναού, π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον αρχιδιάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε για την σημερινή εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων ότι: «Ο Θεός μας έδωκε και τον άγιο αυτό κόσμο των Αγγέλων, τα κτιστά, προσωπικά όντα, τα πνευματικά, άυλα και ασώματα, τους Αγγέλους δηλαδή που παρέμειναν στην υπηρεσία, του Θεού και είναι άτρεπτοι στο κακό και έργο τους είναι η δοξολογία του Θεού και η αναγγελία του θείου θελήματος στους ανθρώπους και η προστασία μας από το κακό. Μη, λοιπόν, ξεχνάμε αυτόν τον αγγελικό κόσμο, αλλά να προσευχόμεθα για να μας φυλάττει πάντοτε στη ζωή μας. Να είναι ο πιστός οδηγός μας».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων