15/08/2019 15/08/2019 Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, καταγόμενος από την Αρεόπολη Μάνης, επεσκέφθη εθιμοτυπικώς χθές 14/8 στο Γραφείο του, τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, όπου και διεξήχθη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η συζήτηση, εκτός από ζητήματα της επικαιρότητας, περιελάμβανε και το αξιόλογο εκείνο μέρος των σπουδών του κ. Υπουργού στα...
15 Αυγούστου, 2019 - 18:56

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον Μητρ. Μάνης

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, καταγόμενος από την Αρεόπολη Μάνης, επεσκέφθη εθιμοτυπικώς χθές 14/8 στο Γραφείο του, τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, όπου και διεξήχθη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η συζήτηση, εκτός από ζητήματα της επικαιρότητας, περιελάμβανε και το αξιόλογο εκείνο μέρος των σπουδών του κ. Υπουργού στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα του κόσμου το MIT και το Harvard.

Ο Σεβ. προσέφερε στον κ. Υπουργό βιβλία του και μια εικόνα της Παναγίας, ευχόμενος υγεία και δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο που έχει να επιτελέσει στο σύγχρονο αυτό Υπουργείο της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων