04/06/2024 04/06/2024 Ευλαβούμενος, όπως πάντα, τον Άγιο Νεκτάριο Επίσκοπο Πενταπόλεως τον θαυματουργό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Ιουνίου 2024 μετέβη στην νήσο Αίγινα με ομάδα δικαστικών και ιατρών προσκυνητών και με την ευλογία του οικείου Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, το μεν εσπέρας του Σαββάτου χοροστάτησε...
04 Ιουνίου, 2024 - 14:49

Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Ευλαβούμενος, όπως πάντα, τον Άγιο Νεκτάριο Επίσκοπο Πενταπόλεως τον θαυματουργό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Ιουνίου 2024 μετέβη στην νήσο Αίγινα με ομάδα δικαστικών και ιατρών προσκυνητών και με την ευλογία του οικείου Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, το μεν εσπέρας του Σαββάτου χοροστάτησε στον Εσπερινό στην Ι.Μονή Παναγίας Χρυσολεόντισσας και μετά το πέρας αυτού τέλεσε Τρισάγιο στο Κοιμητήριο της Μονής.

Την Κυριακή συλλειτούργησε με τον οικείο Ιεράρχη στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου κηρύττοντας και τον θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων