12/09/2019 12/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και τέλεσε τους καθιερωμένους αγιασμούς στα εξής σχολεία του Δήμου Δυτικής Μάνης: Δημοτικό Σχολείο Στούπας, Γυμνάσιο και Λύκειο Καρδαμύλης και Γυμνάσιο Κάμπου. Απευθυνόμενος στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, ο Σεβασμιώτατος, αφού...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 13:32

Ο Μητρ.Μάνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Μάνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και τέλεσε τους καθιερωμένους αγιασμούς στα εξής σχολεία του Δήμου Δυτικής Μάνης: Δημοτικό Σχολείο Στούπας, Γυμνάσιο και Λύκειο Καρδαμύλης και Γυμνάσιο Κάμπου.

Απευθυνόμενος στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με την ευλογία του Θεού, υπογράμμισε την διαφορά των εννοιών εκπαίδευσης και παιδείας, τονίζοντας την αξία του δίδυμου: γνώση και ήθος.

Μετά το πέρας των αγιασμών, ο Σεβ, προσέφερε εικόνες σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Στους αγιασμούς παρέστησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Γιαννημάρας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου, ο Διοικητής του Α.Τ. Καρδαμύλης, γονείς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων και άλλοι εκπρόσωπο τοπικών φορέων.

Να αναφερθεί οτι σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής  περιφέρειας ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων