16/11/2023 16/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε στο Διοικητήριο, στην Αρεόπολη Μάνης, τον αγιασμό για τα εγκαίνια του νεοσύστατου Παραρτήματος της Μονάδος Διαχειρίσεως Προστατευομένων Περιοχών Νοτίου Πελοποννήσου και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και της Κλιματικής Αλλαγής. Μετά τον αγιασμό απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους με θέμα το Ψαλμικόν: «Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε πάντα...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 20:34

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην ημερίδα της Μονάδος Διαχείρισης προστατευομένων περιοχών Νοτίας Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην ημερίδα της Μονάδος Διαχείρισης προστατευομένων περιοχών Νοτίας Πελοποννήσου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε στο Διοικητήριο, στην Αρεόπολη Μάνης, τον αγιασμό για τα εγκαίνια του νεοσύστατου Παραρτήματος της Μονάδος Διαχειρίσεως Προστατευομένων Περιοχών Νοτίου Πελοποννήσου και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και της Κλιματικής Αλλαγής.

Μετά τον αγιασμό απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους με θέμα το Ψαλμικόν: «Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε πάντα εν σοφία εποίησας».

Ὁ Μάνης στήν ἡμερίδα τῆς Μονάδος Διαχείρισης προστατευομένων περιοχῶν Νοτίας Πελοποννήσου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων