12/04/2024 16/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ εφαρμόζοντας το πνευματικό πρόγραμμα «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ» μετέβη την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο ιστορικό Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας και τέλεσε την Ιερή Ακολουθία της Δ’ Στάσεως των Χαιρετισμών της Παναγίας στον παραπλεύρως ναό του Αγίου Νικολάου, ειδικά για τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς και τους διδασκομένους μαθητές και...
12 Απριλίου, 2024 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 0:40

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας για τους Δ’ Χαιρετισμούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας για τους Δ’ Χαιρετισμούς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ εφαρμόζοντας το πνευματικό πρόγραμμα «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ» μετέβη την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο ιστορικό Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας και τέλεσε την Ιερή Ακολουθία της Δ’ Στάσεως των Χαιρετισμών της Παναγίας στον παραπλεύρως ναό του Αγίου Νικολάου, ειδικά για τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς και τους διδασκομένους μαθητές και μαθήτριες.

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική με συμμετοχή των μαθητών στη ψαλμωδία και ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε με παιδαγωγικό τρόπο προς όλα τα παιδιά πρόσφερε ως ενθύμιο ένα βιβλιαράκι προσευχών.

Τέλος, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημήτριος Κολοβέας ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και ζήτησε την ευλογία του γι’ όλη την σχολική κοινότητα, την οποία ο Ποιμενάρχης έδωσε με πολλή χαρά προς όλους ευχόμενος και Καλό Πάσχα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Οι Δ’ Χαιρετισμοί στο Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων