24/12/2019 24/12/2019 Με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, στο Γύθειο, σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο Γ’. Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας των τροφίμων και του προσωπικού του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 21:43

Παραμονή Χριστουγέννων στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Παραμονή Χριστουγέννων στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, στο Γύθειο, σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο Γ’.

Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας των τροφίμων και του προσωπικού του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα, συνομίλησαν και έλαβαν την πατρική ευχή του Ποιμενάρχου μας.

Ο Σεβασμιώτατος, με πολλή χαρά και αγάπη ευχαρίστησε όλους όσους τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Στη συνέχεια, ο Σεβ. Μητροπολίτης, μετέβη στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου, όπου παρέστη στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Γυθείου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων