19/05/2019 19/05/2019 Στο Στάδιο »Ειρήνης και Φιλίας» στο Φάληρο μετέβη το Σάββατο 18/5/19 ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως και παρηκολούθησε τις εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών. Ο Σεβ. παρηκολούθησε την Α’ Συνεδρία κατά την οποία μίλησαν ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα: »Υφίσταται αναγκαιότης αλλαγής του συνταγματικού πλαισίου σχέσεων Εκκλησίας...
19 Μαΐου, 2019 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 13:22

Σε Ημερίδα στο Φάληρο βρέθηκε ο Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Σε Ημερίδα στο Φάληρο βρέθηκε ο Μητρ. Μάνης

Στο Στάδιο »Ειρήνης και Φιλίας» στο Φάληρο μετέβη το Σάββατο 18/5/19 ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως και παρηκολούθησε τις εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών.

Ο Σεβ. παρηκολούθησε την Α’ Συνεδρία κατά την οποία μίλησαν ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα: »Υφίσταται αναγκαιότης αλλαγής του συνταγματικού πλαισίου σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας, ισχύοντος του άρθρου 13 περί θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα; Μύθοι και παρανοήσεις», ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Αρεοπαγίτης, με θέμα: »Η Ορθόδοξη Εκκλησία σε μια »θρησκευτικά» ουδέτερη πολιτεία. Συνέπειες» και ο κ. Γεώργιος Ποταμιάς, Σύμβουλος Επικρατείας, με θέμα: »Ο Γάμος και η οικογένεια σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ελληνικού Συντάγματος».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων