03/03/2023 03/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Μάνης στο Γύθειο πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Γόντικας, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’. Ο κ. Γόντικας, τον οποίο εγκαρδίως υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης, ζήτησε την ευχή του στα νέα του καθήκοντα. Ο Σεβασμιώτατος...
03 Μαρτίου, 2023 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 14:29

Στον Μητροπολίτη Μάνης ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μάνης ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Μάνης στο Γύθειο πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Γόντικας, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’.

Ο κ. Γόντικας, τον οποίο εγκαρδίως υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης, ζήτησε την ευχή του στα νέα του καθήκοντα. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε το νέο Διοικητή, είχε μαζί του συζήτηση για θέματα πυρασφάλειας και άλλα επίκαιρα ζητήματα, προσέφερε δε από ένα τόμο της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ευχόμενος καλή επιτυχία στα πολυεύθυνα υπηρεσιακά του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων