05/03/2020 05/03/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, επικαίρως (2/3) επεσκέφθη την Ι.Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και είχε την ευκαιρία της μεταβάσεως μαζί με τον επιχώριο Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο στους χώρους του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς αυτής Μητροπόλεως που φέρουν τον τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και λειτουργούν τα δύο αυτά εκπαιδευτήρια κατ’ άριστον...
05 Μαρτίου, 2020 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 16:11

Συνάντηση Μαντινείας Αλεξάνδρου και Μάνης Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μαντινείας Αλεξάνδρου και Μάνης Χρυσοστόμου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, επικαίρως (2/3) επεσκέφθη την Ι.Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και είχε την ευκαιρία της μεταβάσεως μαζί με τον επιχώριο Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο στους χώρους του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς αυτής Μητροπόλεως που φέρουν τον τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και λειτουργούν τα δύο αυτά εκπαιδευτήρια κατ’ άριστον παιδαγωγικό τρόπο, σε θαυμάσιο περιβάλλον και με πολλά ποδιά.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον άγιον Μαντινείας κ. Αλέξανδρο και ευχήθηκε καλή συνέχισιν του σπουδαίου αυτού έργου.

 

 

 

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε σε μια κατανυκτική και μυσταγωγική ατμόσφαιρα την πρώτη εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος Γυθείου.

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων