03/10/2022 03/10/2022 Την Δεύτερα 3 Οκτωβρίου 2022, εορτή του Αγίου Διονυσίου του Άρεοπαγίτου, προστάτη των Δικαστικών, γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα το εξωκλήσι στην θέση «Άλσος της Θέμιδος» στην Τρίπολη. Το εξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είναι κτισμένο στην επαρχιακή οδό προς Σίλιμνα, έξω από την Τρίπολη, μέσα σε ένα πευκόφυτο καταπράσινο περιβάλλον. Γράφει ο Χρήστος Άρης...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 21:34

Η εορτή του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Την Δεύτερα 3 Οκτωβρίου 2022, εορτή του Αγίου Διονυσίου του Άρεοπαγίτου, προστάτη των Δικαστικών, γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα το εξωκλήσι στην θέση «Άλσος της Θέμιδος» στην Τρίπολη.

Το εξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είναι κτισμένο στην επαρχιακή οδό προς Σίλιμνα, έξω από την Τρίπολη, μέσα σε ένα πευκόφυτο καταπράσινο περιβάλλον.

Γράφει ο Χρήστος Άρης Μπίτας

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε ο Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία.

Πλήθος κόσμου, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, υπάλληλοι του Υποθηκοφυλακείου της Τριπόλεως, τοπικοί άρχοντες, προσέτρεξαν και έλαβαν τη Χάρη και την ευλογία του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων