05/09/2021 05/09/2021 Τελέσθηκαν χθες, Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, τα Θυρανοίξια του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος στην Τρίπολη. Προ της Ακολουθίας πραγματοποιήθηκε υποδοχή τμήματος της Τιμίας Κάρας της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας, έμπροσθεν του Ιερού Ναού.  Την Τιμία Κάρα υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως...
05 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 14:08

Θυρανοίξια Αγίου Τρύφωνος από τον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Αγίου Τρύφωνος από τον Μητροπολίτη Μάνης

Τελέσθηκαν χθες, Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, τα Θυρανοίξια του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος στην Τρίπολη. Προ της Ακολουθίας πραγματοποιήθηκε υποδοχή τμήματος της Τιμίας Κάρας της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας, έμπροσθεν του Ιερού Ναού.

Την Τιμία Κάρα υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθος πιστών. Κατά τις Ακολουθίες των Θυρανοιξίων και του Εσπερινού προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Πλήθος πιστών συνέρρευσε στον Ιερό Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στις Ιερές Ακολουθίες, αλλά και για να προσκυνήσει το Χαριτόβρυτο Λείψανο της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή: http://www.drt915.gr

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων