05/12/2018 05/12/2018 Την Αγία Βαρβάρα τίμησε η πόλη της Κομοτηνής και το Πυροβολικό, που απέδωσε τιμές στην προστάτιδά του. Το πρωί της Τρίτης στον Ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε Δοξολογία, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος. Κατά την τελετή αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αναφέροντας πως το...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:00

Ο εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού στην Κομοτηνή

Την Αγία Βαρβάρα τίμησε η πόλη της Κομοτηνής και το Πυροβολικό, που απέδωσε τιμές στην προστάτιδά του.

Το πρωί της Τρίτης στον Ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε Δοξολογία, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Κατά την τελετή αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αναφέροντας πως το παράδειγμα της Αγίας Βαρβάρας και των αθάνατων ηρώων του πυροβολικού οδηγεί και ενδυναμώνει τα σημερινά στελέχη στην εκτέλεση του καθήκοντος τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εορτή στο χώρο εκδηλώσεων του στρατοπέδου Ηλιοπούλου, όπου παρέστη και πλήθος κόσμου συνεορτάζοντας με τους στρατευμένους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων