05/09/2023 05/09/2023 Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε στην Αίγειρο, ο αγώνας δρόμου με τίτλο: «AIGEIROS FAST RUN 23 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», στις 2 Σεπτεμβρίου. Τη διοργάνωσε ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ιερά Μητρόπολη, διά εκπροσώπου Ιερέως, επιβράβευσε όλους...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 14:31

Αγώνας δρόμου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών: “Τρέχουμε για την Παναγία Φανερωμένη”

Διαδώστε:
Αγώνας δρόμου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών: “Τρέχουμε για την Παναγία Φανερωμένη”

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε στην Αίγειρο, ο αγώνας δρόμου με τίτλο: «AIGEIROS FAST RUN 23 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», στις 2 Σεπτεμβρίου. Τη διοργάνωσε ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Ιερά Μητρόπολη, διά εκπροσώπου Ιερέως, επιβράβευσε όλους για τη συμμετοχή τους, προσφέροντας αναμνηστικά και ευχαρίστησε τις τοπικές Αρχές, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Τροχαία Ροδόπης, το Παράρτημα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όλους τους συντελεστές στην επιτυχή διαξαγωγή του αγώνα αυού.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων