13/02/2024 13/02/2024 Γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων στον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής παρατέθηκε σε κατάστημα της πόλης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 18:00

Δίπλα στους εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητας Δήμου Κομοτηνής ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Διαδώστε:
Δίπλα στους εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητας Δήμου Κομοτηνής ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων στον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής παρατέθηκε σε κατάστημα της πόλης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων να διατηρούν την πόλη κάθε μέρα καθαρή σε δύσκολες συνθήκες, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην διατήρηση της όμορφης εικόνας της.

Περισσότερες φωτογραφίες:

ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων