12/02/2024 12/02/2024 Εκδήλωση σχετική με τον Γάμο και την Οικογένεια πραγματοποιήθηκε από τη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας  και Κομοτηνής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής στις 11 Φεβρουαρίου 2024. Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών, κύριος ομιλητής ήταν ο Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, της Θεολογικής Σχολής του...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 14:52

Εκδήλωση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Εκδήλωση σχετική με τον Γάμο και την Οικογένεια πραγματοποιήθηκε από τη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας  και Κομοτηνής, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών, κύριος ομιλητής ήταν ο Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιλτιάδης Βάντσος, με θέμα ομιλίας: «Η Πατερική διδασκαλία για τον Γάμο και την Οικογένεια».

Μετά το πέρας της ομιλίας διεξήχθη σχετική συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων