21/02/2024 21/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής  μετά βαθυτάτης θλίψεως αναγγέλει ότι, σήμερα Τετάρτη, εξεδήμησε προς Κύριον ο μακαριστός Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Πανταζής, συνταξιούχος Κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης, έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Ο μακαριστός διηκόνησεν ευσυνειδήτως και εν φόβω Θεού, επί τριάκοντα και οκτώ έτη το ιερό θυσιαστήριο στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Υφαντών της Ιεράς Μητρόπολης....
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 14:00

Εκδημία Πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννη Πανταζή

Διαδώστε:
Εκδημία Πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννη Πανταζή

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής  μετά βαθυτάτης θλίψεως αναγγέλει ότι, σήμερα Τετάρτη, εξεδήμησε προς Κύριον ο μακαριστός Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Πανταζής, συνταξιούχος Κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης, έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.

Ο μακαριστός διηκόνησεν ευσυνειδήτως και εν φόβω Θεού, επί τριάκοντα και οκτώ έτη το ιερό θυσιαστήριο στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Υφαντών της Ιεράς Μητρόπολης.

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Φεβρουαρίου θα τελεσθεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Υφαντών, στην οποία εφημέρευε, Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία, την 11:00 π.μ., θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων