17/12/2021 17/12/2021 Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, επί τη εορτή των προστατών του Σώματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και εν συνεχεία τέλεσε την ακολουθία της Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβε­στικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 23:57

Εορτή των Αγίων Τριών Παίδων στην Πυροσβε­στική Διοίκηση Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Τριών Παίδων στην Πυροσβε­στική Διοίκηση Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, επί τη εορτή των προστατών του Σώματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και εν συνεχεία τέλεσε την ακολουθία της Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβε­στικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του Διοικητού Αρχιπυράρχου Κωνσταντίνου Κούκουρα.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων